Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدل جوان آمریکایی ثابت کرد که تمام نسل های فلسطینی قابل حذف شدن نیستند، بسیاری از قدرت ها در صدد خاموش کردن صدای مردم فلسطین هستند، اما با مقاومت جوامع سراسر جهان برای آزادسازی این کشور مواجه شده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "تیتریک"؛ تنش میان فلسطینی ها و رژیم صهیونیستی از زمان الحاق در تاریخ 1 جولای سال جاری (2020) به طور دائم در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت های غیر قانونی متعدد صهیونیست ها علیه فلسطینیان که در داخل سرزمین های کرانه باختری و اسرائیل صورت می گیرد منجر به گسترش اشغالگری اسرائیل می شود.

اما دولت صهیونیستی علاوه بر کنترل زمینی برای جلب نظر افکار عمومی و نظارت بر اظهارات عمومی فلسطینی سرمایه گذاری فراوانی کرده است.

 

رسوایی اخیر این دولت به پست اینستاگرامی "بِلا حدید" مدل آمریکایی بسیار معروف، دختر "محمد حدید" معمار فلسطینی مربوط می شود که در آن نسخه ای از گذرنامه آمریکایی پدر خود که محل تولد وی (فلسطین) در آن ثبت شده را به اشتراک گذاشته بود.

اینستاگرام با استناد به نقض استانداردهای جامعه پست او را حذف کرد. حدید در یک استوری به این پلتفرم اینگونه پاسخ داد: "چه بخشی از افتخار من به فلسطین، زادگاه پدرم، قلدری، اذیت و آزار، تصویری یا برهنگی جنسی محسوب می شود؟ آیا ما مجاز نیستیم که در اینستاگرام فلسطینی باشیم؟ این اقدامِ شما در برابر من قلدری است و شما نمی توانید با حذف تاریخ مردم را ساکت کنید. این کار اثر ندارد."

وی پس از آن، 31.5 میلیون دنبال کننده خود را به انتشار تصاویری از محل تولد والدین خود و افتخار به میراث خودشان تشویق و ترغیب کرد.

ظاهرا دلیل حذف این پست استناد اینستاگرام به تصاویر مدارک رسمی بود. این شبکه اجتماعی گفت: "به منظور محافظت از حریم خصوصی جامعه به افراد اجازه نمی دهیم که اطلاعات شخصی خود مانند شماره گذرنامه را در اینستاگرام به اشتراک بگذارند. اما در این مورد، شماره گذرنامه تار شده بود و نباید حذف می شد. ما محتوا را بازیابی کرده و از "بلا حدید" به خاطر این اشتباه عذرخواهی کردیم."

کاملا واضح است که این پاسخ به خاطر نفوذ این مدل جوان و خانواده او است.

 

صداهای دیگر فلسطینی ها که اثر کمتری دارند در همین کانال ها مسکوت مانده و مشمول عذرخواهی عمومی و خصوصی نشدند. حساب کاربری روزنامه نگار 52 ساله فلسطینی در ماه مه توسط فیس‌بوک حذف شد. این روزنامه نگاران اغلب نیروهای اشغالگر و فعالیت های غیر قانونی آنها را پوشش می دادند. این حساب ها به دلیل نقض استانداردهای جامعه حذف شدند، اما فیس‌بوک جزئیات دیگری را ارائه نداد و گفت که نمی توان هیچ کاری برای بازیابی حساب های آنها انجام داد.

یکی از روزنامه نگاران طی گزارشی گفت: "من 3 صفحه فیس‌بوک (2 حساب کاربری رسمی به زبان عربی و انگلیسی و 1 حساب شخصی) دارم. تمام آنها از بین رفتند."

یک خبرنگار پس از حذف دائمی حساب خود گفت: "هر چیزی که پست می کردم در خطر نابودی بود. اگر فیلم هایی از حملات مهاجران صهیونیستی به کشاورزان یا درگیری ها با سربازان صهیونیستی منتشر می کردم از بین می رفتند."

وی افزود: "یک پست ساده که قتل یک فلسطینی به دست نیروهای صهیونیستی را نشان می داد، حذف شد. ما مطمئن هستیم که غیر فعال کردن تمام حساب های کاربری ما به درخواست دولت صهیونیستی انجام شده است."

به نظر می رسد که خاموش کردن صدای فلسطینیان بدتر شده است. فیس‌بوک کمیته ای موسوم به "هیئت نظارت" متشکل از یک گروه چند فرهنگی با حضور 20 فرد قدرتمند و بانفوذ را به منظور بهبود یا نظارت بر استانداردهای جامعه و نیز توسعه دستورالعمل های بیشتر درباره نوع محتوا برای حذف حساب ها تشکیل داده است.

"اِمی پالمور" عضو اصلی این کمیته و مدیرکل سابق وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی به معنای واقعی به سانسور آنلاین فلسطینیان پرداخت.

واحد سایبری در زمان مسئولیت او تأسیس و از سوی فیس‌بوک حمایت شد و برای حذف هویت فلسطین به خاموش کردن صدای فلسطینی ها پرداخت.

واضح است که بسیاری از قدرت ها در تلاش برای خاموش کردن صدای مردم فلسطین هستند، اما با مقاومت جوامع سراسر جهان برای آزادسازی فلسطین مواجه شده اند.

این مدل جوان ثابت کرد که تمام نسل های فلسطینی قابل حذف شدن نیستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خاموش کردن صدای حساب ها فیس بوک حذف شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۸۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مروری بر نحوه شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین در آمریکا همزمان با اوج‌گیری تجمعات ضدصهیونیستی در غرب

دانشجویان معترض آمریکایی، از دانشگاه کلمبیا گرفته تا سایر دانشگاه‌های آمریکا، عزم خود را برای دستیابی به خواسته‌های خود مبنی بر توقف همکاری علمی با دانشگاه‌های «اسرائیل» نشان داده‌اند. نکته قابل توجه این است که جنبش همبستگی با فلسطین و فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا ریشه تاریخی طولانی دارد و به قبل از اشغال فلسطین و اعلامیه تشکیل کشور «اسرائیل» در سال ۱۹۴۸ توسط جنبش صهیونیسم بازمی گردد.

وعده‌ بالفور

در سال ۱۹۱۷، پس از آنکه «آرتور بالفور»، وزیر امور خارجه وقت انگلیس، وعده خود را به یهودیان مبنی بر ایجاد وطنی قومی برای آن‌ها در فلسطین اعلام کرد، اعتراضات گسترده‌ای در دانشگاه‌های آمریکا علیه آنچه امروز به عنوان "اعلامیه بالفور" معروف است، انجام شد. دانشجویان عرب و آمریکایی در آن زمان در دانشگاه‌ها تظاهرات و یک «سازمان فلسطینی ضد صهیونیسم» را تأسیس کردند که بعدها نام آن به «اتحادیه ملی فلسطین» و سپس «اتحادیه ملی عرب» تغییر یافت. اما این پایان کار نبود، بلکه به موازات تأسیس سازمان فلسطینی ضد صهیونیسم، جنبش دیگری نیز در حمایت از فلسطین در سال ۱۹۲۱، یعنی بیش از ۱۰۰ سال پیش، در دانشگاه‌های آمریکا تشکیل شد. دانشجویان عضو این جنبش در آن زمان در اعتراض به حمایت آمریکا از گروه‌ها و باندهای جنایتکار صهیونیستی در فلسطین مقابل ساختمان کنگره آمریکا تجمع کرده و دست به تظاهرات زدند.

پیش از نکبت ۱۹۴۸

در دهه‌های ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰، آواره کردن فلسطینی‌ها و به دنبال آن مهاجرت شماری از آن‌ها از فلسطین به ایالات متحده افزایش یافت. این موضوع باعث شد، دانشگاه‌های آمریکا گروه زیادی از دانشجویان عرب از جمله فلسطینی را برای ادامه تحصیل جذب کنند. این دانشجویان عرب و فلسطینی نقش بسیار مهمی در آگاه سازی و بیداری دانشجویان آمریکایی نسبت به خطر استعمار انگلیس و تلاش این کشور برای تأسیس کشوری یهودی – صهیونیستی برای یهودیان و آواره کردن فلسطینی‌ها، یعنی صاحبان اصلی این سرزمین ایفا کردند. پس از شکست سال ۱۹۶۷ فلسطینی‌ها از «اسرائیل»، دانشجویان فلسطینی دانشگاه‌های آمریکا نقش برجسته‌ای در شکل گیری اعتراضات تاریخی علیه جنگ ویتنام در دهه ۱۹۶۰ داشتند. «نورا باروز فریدمن» نویسنده آمریکایی در یکی از تألیفات خویش با عنوان «در قدرت ما: دانشجویان آمریکایی برای عدالت در فلسطین سازمان می‌یابند» می‌نویسد که در دهه ۱۹۶۰ جنبش فلسطینی گسترده‌ای در میان دانشجویان وجود داشت. آن‌ها به همین منظور گروهی تحت عنوان "آزادسازی فلسطین" را تشکیل دادند. پس از شکست اعراب از «اسرائیل» در سال ۱۹۶۷ و آغاز دور جدیدی از بیرون راندن و آوارگی فلسطینی‌ها، گروه‌های جدیدی از آوارگان وارد ایالات متحده شدند و حضور فلسطینی‌ها به ویژه در دانشگاه‌های آمریکا افزایش یافت.

گسترش و توسعه جنبش‌های دانشجویی

جنبش دانشجویی آمریکا

با شروع دهه ۱۹۷۰، حضور فلسطینی‌ها در ایالات متحده به شکل چشمگیری توسعه و گسترش یافت و بالطبع یکی از نمودهای این حضور دانشگاه‌ها بود. در مدت کوتاهی، چندین گروه دانشجویی با هدف اساسی فعالیت برای فلسطین تشکیل شد که از جمله آن‌ها می‌توان به «سازمان دانشجویان عرب»، «اتحادیه عمومی دانشجویان فلسطینی» و «انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه‌های عربی-آمریکایی» اشاره کرد که تشکل دانشجویی اخیر توسط «ادوارد سعید»، اندیشمند فقید فلسطینی-آمریکایی تأسیس شد. جنبش دانشجویی آمریکا به فعالیت خود ادامه داد و با هر رویداد مهمی که رخ می‌داد، مانند جنگ اکتبر ۱۹۷۳، حمله به بیروت در سال ۱۹۸۲ و انتفاضه اول فلسطینی‌ها در سال ۱۹۸۷ بر دامنه و گسترده فعالیت‌های خود می‌افزود. این جنبش در دور جدید فعالیت‌هایش تنها به حمایت از فلسطین و فلسطینی‌ها اکتفا نکرد، بلکه همبستگی خود را با آفریقای جنوبی در مبارزه‌اش علیه آپارتاید نیز اعلام کرد که در دهه ۱۹۸۰ اعلام موجودیت کرده بود.

"اسلو" و بازنگری در ساختار جنبش‌های دانشجویی

توافقنامه اسلو

توافقنامه صلح بین سازمان آزادیبخش فلسطین و رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۹۳ که به توافقنامه «اسلو» معروف شد، ضربه‌ای به جنبش‌های دانشجویی حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا بود. پس از امضای این توافقنامه فشارها و اعمال محدودیت‌ها برای همبستگی با فلسطین و حمایت از فلسطینی‌ها توسط دولت‌های آمریکا آغاز شد و هم زمان با تشدید این فشارها و محدودیت‌ها اصطلاح مبالغه‌آمیز "یهودستیزی" ابداع شد تا اتهام آن به هر جنبشی وارد شود که رژیم صهیونیستی و اشغالگری‌ش در فلسطین را رد می‌کرد. همراستا با تشدید فشارها و سرکوب‌ها، دانشجویان فلسطینی‌الاصل ایالات متحده و دانشجویان آمریکایی حامی قضیه فلسطینی نیز اقدام به بازنگری در تشکل‌های خود و تغییر شکل و ماهیت جنبش‌های دانشجویی در دانشگاه‌های کردند. در این راستا، طی سال‌های گذشته جنبش «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» تشکیل شد. این جنبش اغلب هماهنگی‌ها و سازماندهی‌ها برای برگزاری تظاهرات و تجمعات دانشجویی اعتراض‌آمیز به ویژه پس از تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۷ اکتبر گذشته را آغاز کرد، اعتراضاتی که همچنان ادامه دارد و هر روز بر گستره آن افزوده می‌شود.

شیطنت‌های گسترده و اتهامات بی‌سابقه

دانشجویان حامی فلسطینی‌ها با اتهامات شیطنت‌های گسترده و اتهامات بی‌سابقه‌ای در اعتراضات اخیر مواجه هستند، از جمله این اتهامات، متهم کردن آن‌ها به «یهود ستیزی» و دشمنی و خصومت‌ورزی با یهودیان آمریکایی است. «الن گرانبرگ»، رئیس دانشگاه جورج واشنگتن، از جمله افرادی بود که با وارد کردن چنین اتهاماتی به دانشجویان معترض این دانشگاه تلاش کرد، آن‌ها را از ادامه اعتراضات و همکاری با دیگر دانشجویان معترض بازدارد. گرانبرگ می‌گوید، دانشجویانی که شعارهایی مانند «توقف نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط صهیونیست‌ها»، «افتخار از آن شهدای ماست» و «آزادسازی فلسطین از رودخانه تا دریا» را سر می‌دهند، «یهودستیز» هستند و او حضور چنین دانشجویانی را در دانشگاه جورج واشنگتن قاطعانه رد می‌کند. اما با همه این اتهامات و اعمال فشارها و تشدید سرکوبگری‌ها دانشجویان آمریکایی همچنان بر ادامه اعتراضات خود تا دست یافتن به خواسته‌هایشان تأکید دارند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین با لابی رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد
  • جلوگیری تشکیلات خودگردان برای آزادی اسیر فلسطینی
  • تاکید مقاومت فلسطین بر کارشکنی اشغالگران در مذاکرات/ الرشق رژیم صهیونیستی را تهدید کرد
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • سناتور آمریکایی خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • مروری بر نحوه شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین در آمریکا همزمان با اوج‌گیری تجمعات ضدصهیونیستی در غرب
  • طی ۲۱۱ روز جنگ، چند فلسطینی در غزه شهید یا زخمی شدند؟
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد